19:32 | 30.06.2022 Izvor: Radio Kontakt Plus

Opština Gračanica: Pojačane kontrole saobraćaja na putevimaRukovodstvo opštine Gračanica zatražilo je od policije da pojača kontrolu saobraćaja na lokalnom putu Laplje Selo-Gračanica, ali i na svim ostalim lokalnim i regionalnim putevima na teritoriji ove opštine, posebno na tzv. kritičnim tačkama gde su poslednjih meseci učestale saobraćajne nesreće.

opstina-gracanica-pojacane-kontrole-saobracaja-na-putevima

Foto: KoSSev

Na vanrednom sastanku rukovodstva Opštine sa upravom stanice Policije u Gračanici, doneta je odluka da se u narednom periodu posebno na putu Laplje Selo-Gračanica pojačaju policijske kontrole saobraćaja, brzine kretanja vozila, kao i da se tokom kontrole vrši alkotestiranje vozača, saopšteno je iz Opštine Gračanica.

Kako se dodaje, u poslednjoj saobraćajnoj nesreći pre dve večeri stradao je osamnaestogodišnji mladić iz Dobrotina, dok se u proteklom periodu na istoj deonici dogodilo više saobraćajnih nesreća u kojima su putnici pretrpeli i teže telesne povrede.

“Sa sastanka je upućen apel svim učesnicima u saobraćaju da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu, da vozilom ne upravljaju pod dejstvom alkohola i da ne dozvole da zbog nemarnog, nesavesnog i neprimerenog ponašanja u saobraćaju, trajno unište i svoj i tuđe živote”, stoji u saopštenju.
Tagovi: GračanicaSaobraćajKosovska policija

Povezane vesti


Najčitanije


09:30 | 12.08.2022


Najnovije