Oštećen automobil u Kolašinskoj ulici, sumnja se da je poliven benzinom

Nepoznata lica oštetila su jedan automobil u Kolašinskoj ulici u severnom delu Mitrovice, a prema prvim informacijama, sumnja se da je i poliven benzinom, potvrdio je za Radio Kontakt ...
Image

Informaciju da je automobil oštećen, policija je dobila jutros oko 7 sati i 30 minuta, čiji su službenici potom izašli na lice mesta.

Radi se o vozilu marke “volvo” crne boje, KM registarskih oznaka.

“Zatekli smo oštećen retrovizor na automobilu, brisače, jedna od tablica je bila bačena na zemlju. Bila je neka supstanca prolivena po automobilu. Sumnjamo da je u pitanju benzin, ali požar nije podmetnut”, naveo je Eljšani.

On je dodao da za sada nema osumnjičenih i da je slučaj okarakterisan kao “oštećenje imovine”. 

Istraga je u toku.

Nanošenje lakih telesnih povreda i pretnja

Nanošenje lakih telesnih povreda i pretnja, još jedan je slučaj koji je policija registrovala u severnom delu Mitrovice.

Kako se navodi, podnosilac žalbe sa Kosova prijavio je da mu je sinoć oko 22.00 časa osumnjičeni muškarac nakon svađe pretio, koji je ujedno oštetio prozore ugostiteljskog objekta. 

Tom prilikom, povređena je jedna osoba i njoj je ukazana lekarska pomoć. 

Dodaje se da osumnjičenog traži policija, dok se istraga nastavlja.

Nikakvi drugi detalji nisu saopšteni.

Kako nam je u međuvremenu kazao zamenik komandira regionalne policije na severu Kosova, Veton Eljšani, osumnjičeni je danas uhapšen i trenutno je na ispitivanju u policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.