Petković: Kurti izbegava obavezu Prištine, Vučić insistira na ZSO

"Kurti pokušava da izbegne obavezu Prištine, što radi na različite načine. Sa druge strane, Vučić inisistira na ZSO" - poručio je iz Brisela direktor Kancelarije za ...
Image

Situaciju u Briselu opisuje kao uzavrelu.

„Imamo njegove trikove, i borbu Vučića za Briselski sporazum. Oko toga se lome koplja, i zato je velika nervoza“ – dodao je. 

On je istakao da danas nije nikakav dan D.

„Građani Srbije će dobro videti šta je ono što radi predsednik Aleksandar Vučić, a šta radi opozicija“ – zaključio je Petković za TV Pink. 

„Srbi pažljivo prate razgovore u Briselu. Ne treba zaboraviti da oni imaju puno poverenje u Predsednika koji se bori za njih. Znamo da Vučić na sebi nosi težak teret, pod snažnim je međunarodnim pritiskom, ali imaju poverenja i znaju da će se izboriti za najbolje moguće“ – poruka je potrpedsednika Srpske liste Igora Simića takođe sa televizije Pink. 

U međuvremenu, na Instagram nalogu Aleksandra Vučića objavljena je poruka: „Hvala svima koji imaju poverenja u svoje državno rukovodstvo i koji veruju da ćemo uraditi ono što je najbolje za našu zemlju“.

U Briselu traju razgovori na visoko-političkom nivou. Nakon odvojenih sastanaka evropskih predstavnika sa Predsednikom Srbije i kosovskim premijerom, u ovim trenucima počeo je satanak zajednički sastanak ovi predstavnika i dvojice zvaničnika. 


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.