Petković razgovarao sa članovima porodica privedenih Srba sa severa KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, razgovarao je večeras u Zvečanu sa članovima porodica privedenih Srba sa severa Kosova. 
Image

„Razgovarao sam večeras u Zvečanu sa porodicama naših uhapšenih Srba, Katarinom Adžić, Suzanom Trajković, Predragom i Suzanom Pantić i preneo im podršku predsednika Aleksandra Vučića, države Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju i ponudio im dodatnu pomoć“ – naveo je Petković. 

„Tu smo da se zajedno borimo za svakog našeg čoveka, rame uz rame i nastavićemo to da činimo zajedno jer samo tako smo dovoljno snažni da se odupremo svim poteškoćama. Znam da je Katarini i Suzani teško jer ovaj Božić provode bez svojih najmilijih, ali predaja nije opcija!“ – dodao je. 

Podsetimo, Petković je večeras boravio u Zubinom Potoku, gde je prisustvovao paljenu badnjaka gde je zabeležen i incident. On će, kako je ranije najavljeno, u ponoć, u manastiru Banjska, prisustvovati Božićnoj liturgiji.

U subotu, 7. januara, u 7.00 sati, direktor Kancelarije za KiM će u Zvečanu biti položajnik u porodici Srećka Vasića, najavljeno je takođe.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.