PKS: Građani da pokažu hrabrost, kantar će prevagnuti u korist Beča

"Nakon propalih barikada i izneverenih očekivanja simpatizera Srpske liste, iz Beograda dolazi još jedan hladan tuš za sve Srbe na Kosovu. Ni manje ni više predsednik Vučić ...
Image

„Partija kosovskih Srba je svesna da će taj kantar prevagnuti u korist 'Beča'. Na nama je da u što skorijoj budućnosti, već na izborima 23. aprila uradimo sve da politički eliminišemo Srpsku listu“ – dodaju.

Samo tako se mogu „pomrsiti konci u već spremljenoj izdaji Kosova i Srba“ – ocenjuju iz ove stranke

„Pozivamo naše građane da pokažu neophodnu hrabrost i spremnost da se zajedno suprotstavimo Srpskoj listi i ljudima koji je predstavljaju. Samo tako možemo sačuvati dostojanstvo i naše interese da sami određujemo svoju budućnost“ – poručuju. 

Podsetimo, u jučerašnjem obraćanju javnosti Predsednik Srbije govorio je francusko-nemačkom predlogu za pitanje Kosova, navodeći da se radi o ultimatumu, te da bi mogle da uslede sankcije Srbiji ukoliko Beograd ovaj predlog ne prihvati. Istovremeno je svoje obraćanje iskoristio da u više navrata kritikuje opozicione predstavnike i stranke, između ostalog pominjući odlazak jednog od opozicionih predstavnika u Beč. 


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.