09:56, 07.08.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Pokrenuta prva internet prodavnica “Kupuj sa Kosmeta”Saradnjom između Humanitarne organizacije "Kosovsko Pomoravlje“ i organizacije "Digitalna Srbija“, uz projektnu  podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju, pokrenuta je prva internet prodavnica na Kosovu i Metohiji – "Kupuj sa Kosmeta“.

pokrenuta-prva-internet-prodavnica-kupuj-sa-kosmeta

Foto: Kupuj sa Kosmeta / Screenshot

U okviru prodavnice se mogu pronaći različiti zanatski prizvodi, kao i povoljne usluge digitalnog poslovanja.

Ovaj projekat započet je s ciljem da se predstave proizvodi sa Kosova i Metohije domaćem i stranom internet tržištu. 

Kroz objedinjenu ponudu zainteresovani kupci će moći da se upoznaju sa privrednim potencijalnom KiM, saopšteno je Kontakt Plus radiju. 

"Naša želja je da, koristeći prednosti internet trgovine, poboljšamo ekonomski razvoj Kosova i Metohije, kao jedan od glavnih uslova za ostanak Srba na ovom području. Ovom prilikom pozivamo proizvođače sa Kosova i Metohije da se jave našoj organizaciji, ukoliko žele da prodaju svoje proizvode putem internet prodavnice ‘Kupuj sa Kosmeta’, navodi se.  

Pored očuvanja srpske kulturne i istorijske baštine na ovim prostorima, neophodna je i pomoć Srbima koji ovde žive da samostalno privređuju, smatraju u HO “Kosovsko Pomoravlje”. 

“Očuvanje srpskih svetinja na Kosmetu, moguće je jedino ukolko za svakog Srbina bude postojala šansa da ovde ostane, radi i izdržava svoju porodicu”, dodaje se.  
 


Tagovi: EkonomijaKosovoSrbija

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije