17:00 | 05.01.2022 Izvor: Radio Kontakt Plus

Policija o pucnjavi u Zvečanu: Nepoklapanje izjave oštećenog i dokaza sa lica mestaNakon sprovedene istrage zbog pucnjave koja se dogodila 1. januara u Zvečanu, iz Kosovske policije danas je saopšteno da je taj slučaj okarakterisan kao "Pokušaj ubistva", prekvalifikovan u krivično delo "Upotreba oružja", usled utvrđenih kontradiktornosti u izjavi oštećenog i dokaza sa lica mesta.

policija-o-pucnjavi-u-zvecanu-nepoklapanje-izjave-ostecenog-i-dokaza-sa-lica-mesta

Kontakt Plus radio

Kako kažu u policiji, nakon preduzimanja istražnih radnji i upoređivanja materijalnih dokaza sa izjavom žalioca, istražitelji su primetili kontradikornosti između njegove izjave i činjenica sa lica mesta.

"Nakon predočavanja činjenica, žalilac je izmenio svoju prvobitnu izjavu, izneo neke nove detalje i priznao da nije govorio istinu, te da se u stvari radi o sukobu između njega i njegovih prijatelja zbog novčanih dugovanja", navodi se u policijskom saopštenju.

Takođe, slučaj pucnjave u Zvečanu okarakterisan je i kao krivično delo "Lažno prijavljivanje", pa se, kako kažu u policiji, i to stavlja na teret oštećenom licu.

O detaljima pucnjave u Zvečanu čitajte OVDE.
Tagovi: ZvečanKosovska policija

Povezane vesti


Najčitanije


09:30 | 12.08.2022


Najnovije