20:03, 17.01.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Popović obišao PU "Naša radost" i uručio opremu za video nadzorPredškolsku ustanovu "Naša radost" u Ugljaru, obišao je danas gradonačelnik Gračanice Srđan Popović i tom prilikom uručio opremu za video nadzor.

popovic-obisao-pu-nasa-radost-i-urucio-opremu-za-video-nadzor

Foto: Info služba opštine Gračanica

Popović je ovu vaspitno-obrazovnu insitituciju obišao zajedno sa direktorkom obrazovanja Brankicom Nićić, a dočekali su ih razdragani mališani sa svojim vaspitačima i direktorkom Ljiljanom Martinović, navodi se u saopštenju.

Popović se zahvalio svim organizacijama i institucijama koje učestvuju u stvaranju boljih i kvalitetnijih uslova za rad, igru i učenje, dodaje se u saopštenju.

„Posebno mi je drago što smo za manje od godinu dana uspeli da uz pomoć prijatelja, obezbedimo i stvorimo uslove za rad obdaništa u Ugljaru. Zahvaljujem se svim organizacijama koje su pomogle u stvaranju uslova za lepo odrastanje naše dece u našoj opštini. Sa video nadzorom smo kompletirali opremanje objekta, uspeli smo da realizujemo sve ono što smo planirali sa direktorkom i zaposlenima u ovoj ustanovi“, kazao je Popović.

On je istakao, da će lokalna samouprava nastaviti da pomaže ovu, ali i ostale obrazovne ustanove.

„Naš sledeći korak jeste otvaranje novih radnih mesta, jer za to postoji potreba“, dodao je Popović.

U saopštenju se dodaje da se direktorka PU "Naša radost" - Ljiljana Martinović, zahvalila se opštini Gračanica na izgradnji nove zgrade, a organizacijama na pomoći u njenom opremanju.

„Dvadeset godina smo bili u privatnoj kući, prošle godine dobili smo novi objekat površine 420 kvadrata. Zahvaljujući predsedniku Popoviću i njegovim zalaganjem uspeli smo da kompletno opremimo objekat, tako da je sada sve kako treba“, kazala je Maritnović.

Zgradu PU "Naša radost" izgradila je sredstvima iz lokalnog budžeta opština Gračanica, a grad Subotica je izdvojio novčana sredstva za nabavku neophodnog inventara, dodaje se u saopštenju.

Osim Subotice opremanje vrtića, tačnije kuhinje, neophodnim elementima, belom tehnikom, stolovima i stolicama nedavno je pomogla i organizacija "Miholjski zbor" iz Crne Gore.


Tagovi: DonacijaGračanica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije