16:11, 11.11.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

Popović uručio porodici Miljković sredstva za Nevenino lečenjePredsednik opštine Gračanica Srđan Popović obišao je danas porodicu Nevene Miljković iz Lipljana, koja je obolela od leukemije.

popovic-porodici-miljkovic-urucio-sredstva-za-nevenino-lecenje

Foto: info služba opštine Gračanica

Neveninom ocu Nenadu Miljkoviću, Popović je uručio 100.000 dinara za lečenje, a novčana sredstva prikupila je "Mikrus fondacija", navodi se u saopštenju.

Nenad Miljković zahvalio se na poseti i pomoći.

"Hvala predsedniku Popoviću i Mikrus fondaciji na današnjoj poseti i novčanoj pomoći, koja će nam neko vreme značiti za propisane terapije i lečenje. Naša borba je lakša kada znamo da imamo podršku i ljude koji su spremni da nam pomognu", kazao je Miljković.

Nevena se trenutno nalazi u bolničkom centru u Kragujevcu, a lečenje bi trebalo da nastavi na Institutu za majku i dete u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

"Obišli smo porodicu Miljković kako bi se informisali o Neveninom lečenju i u tu svrhu uručili novčanu pomoć. Treba da pokažemo da smo saosećajni i humani i zato pozivam sve ljude da Neveni pomognu koliko mogu. Mi kao institucija nastavićemo kao i do sada sa humanitarnim i sličnim akcijama kako bi pomogli našim ljudima", kazao je Popović.

Ovo nije prvi put da ljudi dobre volje pomažu Neveni u borbi sa leukemijom.

Januara ove godine, na humanitarnoj akciji "Gračanica otvorenog srca" i od dobrovoljnih priloga zaposlenih u Odeljenju za zdravstvo i socijalnu zaštitu, prikupljeno je oko 1.600 evra.


Tagovi: Gračanica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije