Predstavnici Kancelarije za KiM u Zvečanu i Kosovskoj Mitrovici

Borislav Tajić i Jelena Stojković obišli Zvečan i Kosovsku Mitrovicu
Image
Foto: Fejsbuk/Kancelarija za KiM

Zamenik direktora u Кancelariji za Кosovo i Metohiju Borislav Tajić i pomoćnica direktora Jelena Stojković iz sektora za planiranje i relaizaciju infrastrukturnih projekata obišli su danas Zvečan i Кosovsku Mitrovicu.

Borislav Tajić i Jelena Stojković su prvo sa meštanima i lokalnim rukovodstvom obišli Žerovnicu gde su razgovarali sa građanima ovog dela Zvečana o potrebama i problemima sa kojima se suočavaju. Ujedno su obišli radove na uređenju korita reke posle ovogodišnjih poplava, a koji su podrazumevali gradnju potpornog zida, uz sanaciju puta koji se urušio usled velikog vodostaja, objavljeno je na Fejsbuk stranici Kancelarije.

Dodaje da su Tajić i Stojković potom u Кosovskoj Mitrovici zajedno s čelnim ljudima ovog grada organizovali sastanak s predstavnicima stambenih zajednica i predstavili im aktivnosti za naredni period s ciljem „opšteg poboljšanja životnih uslova i stanovanja“, ali i saslušali njihove predloge.

„Ovakvi sastanci i posete realizovaće se i u narednom periodu s ciljem da predstavnici Кancelarije za КiM na terenu, u direktnom kontaktu s građanima razgovaraju o njihovim potrebama i problemima“, navodi se u objavi.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.