Pucnjava u Gračanici, ranjen muškarac iz Lipljana

Ispred novootvoreneg kluba „Opera“ u Gračanici sinoć je došlo do pucnjave pri kojoj je Srbin iz opštine Lipljan ranjen, potvrdio je za portal Gračanica onlajn komandir ...
Image

Kako je istakao Trajković, za osumnjičenim se traga.

Portal Gračanica Onlajn nezvanično saznaje da je napadač Albanac, međutim, Trajković nije mogao da potvrdi te navode.

„Motiv napada je najverovatnije ljubomora, nije u pitanju etnički motivisan napad“, istakao je Trajković, dodajući da je istraga u toku.

Iz Kliničko-bolničkog centra Priština sa sedištem u Gračanici do objavljivanja ove vesti nismo uspeli da saznamo u kakvom je stanju povređena osoba.

Iz Kliničko-bolničkog centra Priština sa sedištem u Gračanici do objavljivanja ove vesti portal Gračanica Onlajn nije uspeo da sazna u kakvom je stanju povređena osoba.

Iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju, u međuvremenu je saopšteno da je ranjeni Lj. M. (50) stabilno i da nije životno ugrožen. Kako se navodi, Lj. M. je sa prostrelnom ranom u predelu desne butine sinoć oko 23.00 časa primljen u KBC Gračanica.

Kancelarija za KiM i Srpska lista osuđuju ovaj incident. Od nadležnih organa traže hitnu reakciju, kao i da se počinilac privede pravdi.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.