17:17, 20.10.2019Izvor: KoSSev

Sa memorijalnog turnira u odbojci, zlatna medalja za OK „Vidovdan“ iz GračaniceNa trećem Međunarodnom memorijalnom turniru „Obrad Šviković“, koji je ovog vikenda održan u Zvečanu, zlatom su se okitile odbojkašice OK „Vidovdan“ iz Gračanice.

sa-memorijalnog-turnira-u-odbojci-zlatna-medalja-za-ok-vidovdan-iz-gracanice

Foto: OK „Sokolica“, pobednička ekipa iz Gračanice

Ekipama OK „Mokra Gora“ iz Zubinog Potoka i domaćinu ovog turnira OK „Sokolica“ iz Zvečana, pripalo je srebro, odnosno bronza.

Da je u pitanju turnir međunarodnog karaktera, potvrđeno je i učešćem ekipe „Janta-Voleja“ iz Skoplja, jednoj od šest ekipa koliko ih je planirano da se nadmeće na ovom turniru, kaže za KoSSev sekretar OK „Sokolica“, Dušica Nikolić.

Titulu najbolje odbojkašice ponela je Katarina Petković iz pobedničke ekipe „Vidovdan“, dok je za najboljeg primača servisa izabrana Ana Radojković iz OK „Mokra Gora“.

Anastasija Jovanović iz OK „Soklica“, ponela je titulu najboljeg dizača, titule najboljem serveru i treneru pripao je gostima iz Makedonije, ekipi „Janta-Volej“ odnosno Jani Nikodindskoj i Nikoli Janević.

Najboljim ekipama ovog turnira uručene su i zahvalnice.

Za odličnu atmosferu u sali Osnovne škole „Vuk Karadžić“ jednako su bili zasluženi kako ekipe, tako i publika koja ih je bodrila.

Turnir „Obrad Šviković“ igra se u znak sećanja na tragično nastradalog mladog odbojkaša i osnivača kluba „Sokolica“ iz Kosovske Mitrovice. 

Iz OK „Sokolica“ poručuju da bez podrške porodice Šviković i bez sponzora, organizacija ovog turnira ne bi bila moguća. 


Tagovi: Zvečan

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije