Video spot Samoopredeljenja: „Nema srpskih izbora i referenduma; Srpska lista više nema moć da uslovljava vlast“

Vladajuća stranka na Kosovu Pokret Samoopredeljenje objavila je video zapis u kojem lista, kako to oni vide, svoje uspehe u poslednje dve godine. U video snimku objavljenom na Fejsbuku navode da ...
Image

„U kabinetu premijera nema gostoprimstva za srpske kriminalce. Na Kosovu nema srpskih izbora i referenduma. Srpska lista više nema moć da uslovljava vlast. Nema raja za drogu i kriptovalute na severu zemlje. Nema potpisa za ‘Zajednicu’ ili ‘Asocijaciju’ ni praštanja teritorije. Nema lobiranja za podelu Kosova. Dakle, nema krađe, iznude, lopovluka. Nema bogaćenja političara iz politike. Nema bogaćenja preduzeća i porodica u vezi sa vlastima. Nema podnesaka i potpisa protiv Republike Kosovo. Nema kriminalnih bandi, lopova… Postoji država, postoji društvo, postoje građani. Postoji Republika“, navodi se, između ostalog, u video zapisu Samoopredeljenja, javlja Koha. 

Podsetimo, ova kosovska stranka je objavila video spot i jula meseca prošle godine o tome kako je promenjena situacija na severu Kosova, odnosno kako je, kako to vidi Samoopredeljenje, kosovski premijer Aljbin Kurti uspeo da integriše sever Kosova, što nije polazilo za rukom drugim kosovskim vladama. 


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.