Sedmodnevni boravak na Tari za 100 dece sa KiM

Tokom zimskog raspusta, biće organizovan sedmodnevni boravak na Tari za 100 dece sa prostora Кosova i Metohije, najavljeno je iz Kancelarije za KiM.
Image
Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Deca će ovoga puta boraviti u hotelu Mitrovac na Tari, a obezbeđene su im različite aktivnosti kao što su škola skijanja, druženje sa animatorima, vođene šetnje…

Pomoćnica direktora Кancelarije za KiM, Svetlana Miladinov, kaže da ova institucija kontinuirano radi na poboljšanju kvaliteta života najmlađih i južno i severno od Ibra.

„U prethodne dve godine realizovali smo veliki broj raznih putovanja, letovanja, zimovanja, sportskih kampova, na kome je boravilo više od 2.200 dece. Naša deca s КiM imala su prilike da nauče da skijaju, da pohađaju školu plivanja, oprobaju se u brojnim sportovima… Iskreni osmesi i neizmerna radost koju vidimo na njima tokom putovanja jasan je signal da okavi projekti daju rezultate i mi ćemo nastaviti da ih sprovodimo i u budućnosti. Ništa nije važnije ni lepše od sreće naših mališana i to nam daje podstrek da nastavimo da radimo za njih, da činimo sve što je u našoj moći da im olakšamo i oplemenimo detinjstvo, jer su oni naši heroji i budući čuvari srpskog postojanja na prostoru Кosova i Metohije“, istakla je Miladinov.

Kamp organizuje Кancelarija za Кosovo i Metohiju, u saradnji sa Centrom dečjih letovališta Beograda i opštinom Obrenovac.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.