Brezovica: Usled povreda na skijanju preminula devojčica iz Leposavića

Maloletna devojčica iz Leposavića preminula je danas usled povreda zadobijenih tokom skijanja na Brezovici, potvrdili su za Radio Kontakt Plus iz Ski centra Brezovica.
Image

„Policija je na licu mesta i uskoro ću imati više detalja. Devojčica je iz Leposavića. Prvo je prebačena do Štrpca, pa za Mitrovicu, i nakon toga smo dobili informaciju da je preminula. Prema dosadašnjim informacijama, zadobila je povredu jetre“, kazao je Radio Kontakt Plus jedan od menadžera Ski centra Brezovica, Ardijan Gražda. 

Informacija o smrti devojčice iz Leposavića potvrđena je za Radio Kontakt Plus i iz mitrovičkog KBC-a.

Kosovski mediji preneli su i potvrdu Kosovske policije.

„Danas, oko 16.00 časova, u policijsku stanicu u Štrpcu stigla je informacija da je u Ski centru u Brezovici, oko 12.00 časova, došlo do telesne povrede tokom skijanja ženske osobe M.B., srpske nacionalnosti, starosti oko 15 godina. Nakon ukazane prve pomoći u Štrpcu, kolima hitne pomoći upućena je u mitrovičku bolnicu radi daljeg lečenja. Policija je oko 17.50 obaveštena da je od zadobijenih povreda preminula u mitrovačkoj bolnici”, rekao je portparol Kosovske policije za region Uroševca, Kanun Veselji, prenosi Klan. 


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.