21:03, 02.10.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

SLS u nastavku kampanje u severnom delu Mitrovice i Zubinom PotokuSamostalna liberalna stranka (SLS) nastavila je svoju kampanju povodom predstojećih vanrednih parlamentarnih izbora. Predsednik stranke Slobodan Petrović, zajedno sa kandidatima za poslanike SLS-a, posetio je danas Kosovsku Mitrovicu i Zubin Potok.

sls-u-nastavku-kampanje-u-severnom-delu-mitrovice-i-zubinom-potoku

SLS

U saopštenju SLS-a navodi se da im se tokom celodnevne posete severu Kosova pridružio i odbornik GI SDP u SO Severna Mitrovica, Dušan Milunović.

“Samostalna liberalana stranka ovom prilikom izražava veliku zahvalnost odborniku GI SDP, Dušanu Milunoviću što je kao odbornik i predstavnik naroda doprineo boljem shvatanju prava na slobodu mišljenja i izbora” - navodi se u saopštenju SLS-a.

Dodaje se da su tokom današnje posete, kandidati za narodne poslanike ispred SLS obišli porodice Perić i Đorđević, kao i da su razgovarali sa građanima o problemima sa kojima se susreću i o nalaženju alternativnih rešenja za njih.

"Kao najveće probleme građani su naveli nezaposlenost, nedovoljno razvijenu ekonomiju i lošu bezbednosnu situaciju, što dovodi do toga da sve veći broja mladih ljudi odlazi sa ovih prostora” - navedeno je u saopštenju.

Predstavnici Samostalne liberalne stranke poručili su da će kao i do sada zastupati interese građana, zalagati se za njihov bolji život i opstanak i uticati na rešavanje gorućih problema i u severnim opštinama na Kosovu, stoji u saopštenju.
 


Tagovi: MitrovicaIzboriSLSZubin Potok

Povezane vesti