15:51, 10.09.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Spirić i Hodžić obišli novu vatrogasnu stanicu u MitroviciVršilac dužnosti gradonačelnika Severne Mitrovice, Aleksandar Spirić i glavna izvršna službenica opštinske administracije, Adrijana Hodžić, obišli su danas novu vatrogasnu stanicu u severnom delu grada na Ibru.

spiric-i-hodzic-obisli-novu-vatrogasnu-stanicu-u-mitrovici

Foto: Opština Severna Mitrovica

Vatrogasna stanica u Severnoj Mitrovici izgrađena je iz Razvojnog fonda za Sever, podseća se u saopštenju iz ove opštine.

Ovaj projekat je implementiran u više faza.

"Prva faza je obuhvatila pripremu i stabilizaciju terena za izgradnju objekata, uz izmeštanje postojećih instalacija objekata koji su se nalazili na lokaciji za izgradnju Vatrogasne stanice, usvojenu na sednici Skupštine opštine Severna Mitrovica. Uz ove radove izvedeni su građevinsko-arhitektonski radovi, sa naglaskom za statitiku objekata i deo mašinskih radova. U drugoj fazi urađeni su kompletni elektroinstalarski radovi, kompletirane mašinske instalacije, vodovod i kanalizacija, kao i priključci na elektroenergetsku, vodovodnu i kanalizacionu mrežu", precizira se u saopštenju.

Osim toga, kako se dodaje, završeni su betonski radovi, kao i asfaltiranje prilaza dela objekta, od glavne ulice do samog ulaza.

"Implementacijom ovog projekta znatno su unapređeni uslovi rada zaposlenih", ističe se u saopštenju.

Ovom prilikom predstavnici vatrogasne stanice u Severnoj Mitrovici izrazili su zahvalnost na podršci i saradnji, stoji na kraju saopštenja.


Tagovi: Adrijana HodžićAleksandar SpirićVatrogasna stanica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije