Radio Kontakt Plus - Radio kojem se veruje

Štand Kancelarije za KiM na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu

Na 65. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, sutra 24. oktobra, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, svečano će otvoriti štand te kancelarije.
Image

Svakog dana od 23. do 30. oktobra na štandu Kancelarije za KiM u okviru 65. Sajma knjiga publici će se predstaviti pesnici, umetnici i naučnici sa teritorije Kosova i Metohije, kao i književnici i naučni radnici koji se u svom stvaralaštvu i naučnim radovima bave pitanjem Kosova i Metohije.

„Na ovaj način, Kancelarija za Kosovo i Metohiju će, kao i ranijih godina, posetiocima Sajma pružiti uvid u bogatstvo naučnog, kulturnog i umetničkog stavralaštva KiM“, navodi se u saopštenju.

Pored ovih aktivnosti, na drugom štandu Kancelarije za KiM u Hali 4 na 65. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, predstaviće se: Dom kulture Gračanica, Ustanova za kulturu, Dom kulture „Stari Kolašin“, Pravni fakultet Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, Srpska solidarnost, Fakultet umetnosti Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, Učitelјski fakultet u Prizrenu sa privremenim sedištem u Leposaviću, Agencija za izdavačku delatnost Lestve, JP Mreža Most, Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, Ustanova za novinsko izdavačku delatnost Panorama – Jedinstvo, Gradska biblioteka „Vuk Karadžić“, Institut za srpsku kulturu Priština, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Leposaviću, Medicinski fakultet Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, Serbika, Nacionalna asocijacija studenata „Svi za Kosmet“, Društvo književnika Kosova i Metohije, Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, Dom kulture „Sveti Sava“ Istok, Arhiv Kosova i Metohije, Univerzitet u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, Filozofski fakultet Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Više o programu i satnici možete pronaći OVDE.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.