17:14, 03.03.2021Izvor: Radio Kontakt Plus

Studenti Fakulteta umetnosti prikupili preko 90.000 dinara za Magdalenino lečenjeUličnim performansom studenti likovnog, muzičkog i dramskog odseka Fakulteta umetnosti, danas su prikupili 94.600 dinara za lečenje Magdalene Nedeljković. 

studenti-fakulteta-umetnosti-prikupili-preko-90000-dinara-za-magdalenino-lecenje

Radio Kontakt Plus

Humanitarna akcija danas je bila organizovana na glavnom gradskom šetalištu u vidu koncerta, koreografije, izložbe i prodaje likovnih radova.

Deo atmosfere sa današnje akcije, možete pogledati u videu ispod.

Lokalni savet omladinskog delovanja Leposavić i volonteri Crvenog krsta iz ove opštine, sutra organizuju akciju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje šestogodošnje Magdalene.

Akcija će se održati na platou ispred opštine Leposavić u periodu od 9 do 13 časova.

Radnici ugostiteljskih objekata iz Kosovske Mitrovice, takođe su najavili akciju prikupljanja pomoći za Magdalenino lečenje, koja će se sprovesti u subotu, 6. marta, na šetalištu u Kosovskoj Mitrovici, sa početkom u 10 sati.

Dan kasnije, 7. marta, biće organizovan humanitarni bazar, takođe na šetalištu u Kosovskoj Mitrovici, sa početkom u 11 sati.

Magdalena Nedeljković boluje od tuberozne skleroze i potrebno je prikupiti 250.000 evra kako bi nastavila lečenje u Hjustonu (SAD).


Tagovi: Humanitarna pomocMitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije