Svećlja moli građane da sarađuju sa policijom: Sprovodimo pravedne odluke

"Molim vas sve za saradnju sa predstavnicima države, policijskim službenicima, međudruštvenu solidarnost i interakciju sa svim institucijama naše zemlje koje se brinu o sprovođenju ...
Image

Oglasio se na svojoj Fejsbuk stranici, obrativši se „građanima Republike Kosovo“, ne precizirajući, međutim, šta građani konrektno od sutra mogu da očekuju kada stupa na snagu odluka kosovske vlade o novčanom kažnjavanju vozača koji nisu preregistrovali svoja vozila na „RKS“ tablice.

Njegovu objavu prenosimo u celosti.  

„Poštovani građani Republike Kosovo,

U poslednje vreme pojačani su i prošireni vidovi i metode propagande i dezinformisanja pristalica i zaposlenih Srbije. Naravno, njihov cilj je da vas zabrinu i povećaju vašu nesigurnost.Svakog sata se dele informacije koje asociraju na događaje iz daleke i bolne prošlosti.

Ali dragi sugrađani, bezbednost svih, bez razlike, naša je ustavna i zakonska misija, dužnost i mandat koji ćemo precizno i odlučno sprovoditi.

Bliska saradnja među nama, međusobna komunikacija i duh razumevanja olakšavaju realizaciju naše misije. Kosovska policija je posvećena i spremna da obezbedi red i bezbednost širom Republike Kosovo u bliskoj saradnji sa našim međunarodnim partnerima i saveznicima.

Zakonitost, poštovanje i sprovođenje odluka Vlade Republike Kosovo su pravi i jedini način da se zaštiti duh i same institucije, vladavina zakona i reda i garantovanje javne bezbednosti. 

Molim vas sve za saradnju sa predstavnicima države, policijskim službenicima, međudruštvenu solidarnost i interakciju sa svim institucijama naše zemlje koje se brinu o sprovođenju naših pravednih odluka.

Uvek smo bili na pravom putu kao narod i društvo. Niti smo drugima nanosili nepravdu, niti smo ih podržavali kada su zadesili druge narode. Isti smo i danas. 

Svi zajedno za našu državu, za demokratiju i naš zakon!“


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.