Todić: U saradnji sa Euleksom dostavili smo lekove Pantiću

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić, Zoran Todić, u izjavi za Radio Beograd rekao je da je Dejanu Pantiću dostavljena terapija.
Image

„Pored snažnog pritiska koji je izvršila naša država Srbija, Kancelarija za KiM i celokupna srpska javnost kao i Srbi sa Kosova i Metohije, jednostavno svi mi dobro znamo da je Pantić nepravedno i neosnovano uhapšen – čovek koji je teški srčani bolesnik, kome je svakodnevno potrebna terapija“, rekao je Todić.

„Posle četiri dana agonije danas smo uspeli i obezbedili smo neophodnu terapiju, lekove, tako da smo u saradnji sa pripadnicima Euleksa uspeli da dostavimo neophodne lekove Pantiću koji se nalazi u bazi specijalne policije u blizini administrativnog prelaza Jarinje“, istakao je Todić.

Prema njegovim rečima, srpski narod je već četvrtu noć zaredom na barikadama i pored loših vremenskih prilika.

„Bilo je hladno noćas – zaista je ovog puta odlučan i istrajan u nameri da brani naše postojanje ovde na našim vekovnim ognjištima, da brani svoju imovinu, svoje živote, svoje porodice i svoje postojanje. Tako da, ovog puta, zaista, srpski narod je jedinstven i složan, tako da ćemo mi sigurno istrajati u našoj borbi za budućnost ovde na prostorima gde mi živimo vekovima“, poručio je Todić.

Sever Kosova: Srbi i dalje na barikadama, noćas jaka detonacija u severnom delu Mitrovice

Blokade puteva na severu Kosova i dalje traju

Na severu Kosova blokade putnih pravaca i dalje traju

Barikade na severu Kosova, Jarinje i Brnjak zatvoreni za saobraćaj

RTS


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.