09:22, 02.08.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

“U dva odvojena incidenta u Zubinom Potoku povređena dva Albanca i Srbin zaposlen u policiji”Dva Albanca zadobila su lakše telesne povrede u fizičkom napadu koji je zabeležen u blizini jezera Gazivode, dok je jedan Srbin takođe zadobio telesne povrede u tuči u selu Rezala, takođe u opštini Zubin Potok, potvrdio je Kontakt Plus radiju zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti. 

u-dva-odvojena-incidenta-u-zubinom-potoku-povredena-dva-albanca-i-srbin-zaposlen-u-policiji

Foto: Radio Kontakt Plus

Prvi slučaj, koji se dogodio u subotu oko 15.35 časova u blizini jezera Gazivode, okarakterisan je kao “Razbojništvo i nanošenje telesnih povreda”.

Prema Hotijevim rečima, tom prilikom su od strane nepoznatih osoba napadnuta dva Albanca, kojima su ukradena tri mobilna telefona i novac.

Obojica su zadobila lakše telesne povrede i medicinski su zbrinuti.

Slučaj se istražuje.

Istog dana, u večernjim satima, tačnije oko 20 časova, u selu Rezala, izbila je tuča u kojoj je povređen administrativni radnik srpske nacionalnosti koji radi u Kosovskoj policiji u Zubinom Potoku.

“U ovom odvojenom incidentu, lice je zadobilo telesne povrede nakon čega je prebačeno u Zdravstveni centar u Severnoj Mitrovici”, kazao je Hoti za Kontakt Plus.

Kako ističe, u tuči je učestvovalo više osoba, čiji je identitet poznat policiji.

Tokom večeri, pripadnici Kosovske policije izvršili su pretres kuće jednog od osumnjičenih napadača.

Policija će danas nastaviti sa istragom i o ovom slučaju, zaključio je Hoti.


Tagovi: TučaZubin PotokKosovska policijaIncidentKosovo

Povezane vesti
Najčitanije


22:32, 01.03.2021


Najnovije