U Lešku priveden muškarac, oduzete bombe, puška, municija, novac…

Kosovska policija zaplenila je danas u Lešku četiri ručne bombe, 12.000 evra, jedan Kalašnjikov i "drugu pomoćnu opremu za nerede". Privedena je jedna osoba srpske ...
Image

„U Lešku, u opštini Leposavić, zbog sumnje na narkotike, Jedinica za borbu protiv narkotika je danas izvršila upad na lokaciju, gde je zaplenila 4 ručne bombe, oko 12.000 evra, 1 automatsko oružje AK47 sa 200 metaka i različite vrste municije, radio vezu i drugu pomoćnu opremu za nemire. Za ove i druge predmete se sumnja da su deo različitih nezakonitih i kriminalnih radnji i do sada je uhapšena jedna osoba srpske nacionalnosti, a akcija se nastavlja“ – naveo je Svećlja na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu. 

Podelio je fotografije iz ove akcije, među kojima je i fotografija pasoša lica B.N., sa prebivalištem u selu Belegiš, u opštini Stara Pazova. Na fotografiji se vide svi lični podaci ove osobe. 

Ostajemo posvećeni delovanju u skladu sa zakonom na celoj teritoriji Kosova u koordinaciji sa svim bezbednosnim institucijama – naveo je Svećlja.

„Bez ikakve razlike, mi ćemo delovati na svakog konkretnog pojedinca ili grupu koja ima za cilj da naruši red, zakon i bezbednost naših građana i naše zemlje“ – zaključio je. 


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.