Mitrovica: Nasilje u porodici, napad, nanošenje lakih telesnih povreda i oštećenje imovine

Slučajevi nasilja u porodici, nanоšenje lakih telesnih povreda, napad i oštećenje imovine zabeleženi su tokom jučerašnjeg dana u Kosovskoj Mitrovici - podaci su iz najnovijeg ...
Image

Zabeležena su dva slučaja nasilja u porodici. Jedan kada je muškarac prijavio da je njegova žena izazvala nasilje u porodici pod dejstvom alkohola, dok je drugi prijavila žena koja je navela da joj je pretio muž koji se nalazi u Srbiji. 

Napad je prijavila maloletna osoba koja je navela da su je fizički napala dvojica muškaraca od kojih je jedan maloletan (otac i sin). Odlukom tužioca slučaj se vodi po redovnom postupku. 

Oštećenje imovine zabeleženo je u ulici Tanaska Rajića, kada je ženska osoba prijavila da su nepoznate osobe oštetile njeno parkirano vozilo. 

Slučaj nanošenja lakih telesnih povreda zabeleženo je u ulici Knjaza Miloša, kada je muškarac prijavio da ga je napala ženska osoba pod dejstvom alkohola, koja je oštetila i automobil još jednog lica. U ovom slučaju nisu obavljeni razgovori u policiji, jer su, kako se navodi, strane bile pod dejstvom alkohola.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.