10:47, 10.12.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

U Severnoj Mitrovici sumnjiva smrt i pokušaj samoubistvaTokom protekla 24 sata na području Severne Mitrovice zabeležen je slučaj “sumnjive smrti” i “neovlašćeno vlasništvo, kontrola ili posedovanje oružja”.

u-severnoj-mitrovici-sumnjiva-smrt-i-pokusaj-samoubistva

Radio Kontakt Plus

Lice sa inicijalima V.M. (1968) pronađeno je minule večeri bez znakova života, u svom stanu ulici Filipa Višnjića 20/3 u Severnoj Mitrovici potvrdio je Kontakt Plus radiju regionalni portparol Kosovske policije poručnik Branislav Radović.

Prema njegovim rečima, nakon dobijanja informacije da je u stanu nađeno telo preminulog, na lice mesta izašla je patrola policije i istražna jedinica,a nakon uviđaja utvrđeno je da je reč o Srbinu sa prebivalištem na Kosovu.

“Oko 19.55 časova dežurni lekar je konstatovao smrt. Od strane istražnog policajca kontaktiran je dežurni tužilac, koji je ovo delo okarakterisao kao sumnjiva smrt i obaveštena je patološka jedinica u Prištini, zbog procesa obdukcije”, kazao je Radović.

Rezultati obdukcije biće poznati za nekoliko dana.

Kosovska policija u Severnoj Mitrovici obaveštena je noćas oko 03.42 časova, od strane Kliničko-bolničkog centra da je na prijemnom odeljenju hospitalizovano lice sa povredama od vatrenog oružja.

“Reč je o Bošnjaku E.M. (1979). Nad licem je izvršena hirurška intervencija i lice je prebačeno sa intenzivne nege na hirurško odeljenje. Prema izjavi bliskih rođaka, lice je nakon svađe sa suprugom, pokušalo sebi da oduzme život pucajući u levu stranu grudi”, kazao je regionalni portparol Kosovske policije poručnik Branislav Radović.

Po nalogu dežurnog tužioca otvorena je istraga, slučaj je okarakterisan kao “neovlašćeno vlasništvo, kontrola ili posedovanje oružja” iz člana 366 KZK i istraga je u toku, zaključio je Radović.


Tagovi: MitrovicaKosovska policijaKosovo

Povezane vesti
Najčitanije


20:29, 14.01.2020


Najnovije