U toku prijava radova za XI “Grafest”

Međunarodni festival dokumentarnog filma i televizijskih formi „Grafest“, jedanaesti po redu, održaće se od 5. do 7. decembra u Domu kulture „Gračanica“. Prijava radova za ...
Image

Organizatori pozivaju televizijske i samostalne produkcije, kao i nezavisne autore da prijave svoje dokumentarne filmove i srodne dokumentarne televizijske forme (reportaže, emisije, priloge) proizvedene posle 1. januara 2016. godine. 

Napominje se da nema ograničenja u trajanju (minutaži), ali broj prijavljenih radova koje pojedinačna produkcija može da prijavi ne sme da premaši deset.

Popunjene i potpisane prijave možete poslati na imejl-adresu Doma kulture: domkulturegracanica@gmail.com. 

Formular je napravljen tako da se sva polja mogu popuniti elektronski, kao i elektronski potpisati. Moguće je i popunjenu prijavu odštampati, svojeručno potpisati i poslati je skeniranu imejlom, poštom ili lično u Dom kulture „Gračanica“.

Poželjno je da se radovi postave onlajn i pošalju kao link za gledanje i/ili preuzimanje (download); radove je moguće dostaviti i na DVD-u ili USB-u na adresu DК „Gračanica“.

Pored takmičarskog dela programa, za koji se radovi biraju putem konkursa, postoji i revijalni deo programa u kom se prikazuje svega nekoliko pažljivo odabranih filmova iz domaće i evropske moderne dokumentaristike, po izboru selektora.

Radovi za revijalni deo programa se ne prijavljuju putem konkursa, napominju organizatori.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.