14:25 | 19.06.2022 Izvor: KoSSev

Ubistvo u Vrbnici, u Prizrenu pronađen ranjeni Sirijac, sumnja se u povezan slučajU Vrbnici se juče dogodilo ubistvo, dok je u Prizrenu pronađen ranjeni 16-godišnji Sirijac. Kosovska policija je tek danas potvrdila vest, uz preliminarne informacije da su oba slučaja povezana.

ubistvo-u-vrbnici-u-prizrenu-pronaden-ranjeni-sirijac-sumnja-se-u-povezan-slucaj

Foto: Kosovska policija

Policija je prethodno dobila dojavu o tome da je jedan muškarac teško ranjen, i da leži ispred vrata kuće odakle su i kontaktirali policiju. Policija je zatekla muškarca kako krvari, te ga je hitna pomoć brzo odvela na zbrinjavanje. Njemu je vatrenim oružjem bila povređena leva noga.

U pitanju je Sirijac K. A., rođen 2006. godine. Sada se on leči na odeljenju ortopedije u Regionalnoj bolnici u Prizrenu.

Juče oko 16.40 patrola pogranične policije je tokom patrole u ​​selu Vrbnica naišla na beživotno telo mušakarca.

Prema preliminarnim informacijama, slučaj je povezan sa ranjenim Sirijcem.

Muškarac je stradao usled prostrelne rane, a pronalaskom tela u neposrednoj blizini pronađen je i pištolj sa šest metaka, telefon i nekoliko čaura.

Na lice mesta izašli su dežurni tužilac, regionalni inspektori, istražitelji pograničnog prelaza Vrbnica, albanski inspektori iz Kukeša, kao i inspektori za organizovani kriminal iz Prištine.

Telo je poslato na obdukciju, a istraga je u toku.

KoSSev
Tagovi: PrizrenUbistvoMigrantiKosovska policijaIncident

Povezane vesti


Najčitanije


09:30 | 12.08.2022


Najnovije