08:57, 07.10.2021 Izvor: Radio Kontakt Plus

Uručena vredna medicinska oprema Domu zdravlja u LeposavićuDom zdravlja u Leposaviću dobio je vrednu donaciju u vidu ultrazvučnog aparata sa tri sonde, CTG aparata, kompletne opreme za ORL ordinaciju i opreme za vozilo Hitne pomoći.

urucena-vredna-medicinska-oprema-domu-zdravlja-u-leposavicu

Foto: Leposavić portal

Opremu koja je nabavljena sredstvima iz opštinskog budžeta, čelnicima Doma zdravlja uručio je gradonačelnik Leposavića Zoran Todić, navodi se u objavi Leposavić portala na društvenoj mreži Facebook.

Cilj ove akcije, kako kažu iz lokalne samouprave, jeste "podizanje kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga stanovništvu ove opštine".

Ova, kao i mnoge druge donacije, prema rečima Todića, ne bi bile moguće bez pomoći države Srbije.

"Uspeli smo da u skladu sa našim mogućnostima, obezbedimo ove dijagnostičke aparate koji su bili neophodni našem medicinskom osoblju i lekarima specijalistima u njihovom radu, a sve u cilju pružanja što kvalitetnijih zdravstvenih usluga", rekao je Todić.

Poručio je da će Opština i ubuduće pomagati Dom zdravlja u Leposaviću.

Upravnica Doma zdravlja, Ljiljana Vukadinović, zahvalila se na donaciji i rekla da će nova oprema olakšati rad medicinskom osoblju i doprineti pružanju kvalitetnije usluge pacijentima.
Tagovi: DonacijaLeposavićZdravstvoZoran Todić

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije