11:22, 03.12.2019Izvor: RTS, FoNet, N1

Vlajić: Tužilac prepričava šta se desilo, nepoznati dokazi za ubistvo IvanovićaAdvokat Nebojša Vlajić, nekadašnji branilac Olivera Ivanovića, ocenio je da je legitiman interes ne samo Ivanovićeve porodice, već i javnosti da se sazna ko je naredio i izvršio njegovo ubistvo, ali navodi da ono što je predstavljeno kao optužnica predstavlja rečima javnog tužioca prepričano ono što on stavlja na teret optuženima.

vlajic-tuzilac-prepricava-sta-se-desilo-nepoznati-dokazi-za-ubistvo-ivanovica

Radio Kontakt Plus

Vlajić je za RTS istakao da je javni tužilac, prema svojim navodima, rekao da je saslušao više od 100 svedoka, neke i više puta, ali ukazuje da se ne zna šta su ti ljudi rekli i na kojim dokazima tužilac zasniva optužnicu.

"Te dokaze nisu videli ni advokati optuženih. Javni tužilac treba odbrani da preda dokaze kojima raspolaže u tom slučaju. Ni optužnica nije uručena, niti su dokazi predati", ukazao je Vlajić.

Kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo je u ponedeljak optužnice protiv šest osoba koje se terete za umešanost u ubistvo Ivanovića.

U Ivanovića je, prema detaljima optužnice, pucano sa šest hitaca iz auta "Opel astra", bez registarskih tablica i sa zatamnjenim staklima, a čiju nabavku je pomogao pripadnik Kosovske policije sa severa Kosova.

Od šestoro osumnjičenih, četvorica su pripadnici Kosovske policije.


Tagovi: PravosuđeOliver IvanovićUbistvo

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije