22:13, 12.01.2022 Izvor: RTS, KoSSev, Medija centar, Radio Kontakt Plus

Vučić: Specijalne jedinice KP-a upale u opštinu Gračanica, "lovili vola na ražnju"„U Gračanici se večeras dogodilo nešto, ne znam da li je još obavljeno. Poslali su 20 ROSU specijalaca koji su upali u skupštinu opštine, očekujući da tamo zateknu neki sastanak, vola na ražnju" - kazao je večeras srpski predsednik Aleksandar Vučić, tokom intervjua za Radio televiziju Srbije, javlja KoSSev. 

vucic-specijalne-jedinice-kp-a-upale-u-gracanicu-lovili-vola-na-raznju

Foto: Srpska napredna stranka

"Lovili su vola na ražnju i ne šalim se uopšte", kazao je dalje srpski predsednik,

"Jurili su vola na ražnju, slikali su, napustili, a vo na ražnju je trebalo da se peče sutra za Novu Godinu. Hteli su da zabrane Srpsku Novu godinu i hteli su da uhapse vola na ražnju“, kazao je Vučić, javlja KoSSev.

„Nisu našli vola na ražnju, te ga nisu uhapsili večeras“, dodao je. 

U međuvremenu je Medija centar u Čaglavici javio da su večeras, oko 18 časova, u zgradu opštine Gračanica ušli pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije, a pozivajući se na neimenovanog zvaničnika opštine Gračanica. 

Prema njegovim rečima, „razlog upada je provera da li se u zgradi opštine održava neka proslava“.

„Pripadnici specijalne jedinice Policije Kosova su sa puškama u rukama i poprilično bahato, nešto  posle šest sati posle podne, nakon radnog vremena, došli sa pet-šest vozila. Oni su radniku obezbeđenja poprilično bahato rekli da su došli da provere da li je u toku neka proslava i da li ima ljudi u zgradi. On je rekao da nema nikog i da nema nikakve proslave, međutim, oni su ušli i pregledali kancelarije, videli da nema nikog i otišli“, naveo je izvor Medija centra.

Komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković rekao je za Medija centar da nije upoznat sa ovom akcijom policije. 
Tagovi: GračanicaAleksandar VučićKosovska policijaKosovo

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije