Zapaljen automobil u severnom delu Mitrovice

Automobil marke "Chevrolet", kragujevačkih registarskih oznaka, zapaljen je u severnom delu Mitrovice, javlja portal KoSSev.
Image

Vozilo je bilo parkirano u ulici Anke Spajić i sinoć je zapaljeno.

Ovu informaciju je za pomenuti medij potvrdio najpre N. M. – lice srpske nacionalnosti i vlasnik zapaljenog automobila, a potom i Kosovska policija.

N. M. je kazao da se vozilo nalazilo u neposrednoj blizini njegove kuće i da je jutros kada je krenuo na posao oko 05:45 video da je ono veoma oštećeno.

„Parkirao sam ga na mestu gde stalno to radim. Jutros nisam verovao svojim očima kad sam krenuo na posao… Pitao sam se da li je to uopšte moj automobil“, dodao je.

N. M. naglašava da ne postoji niti jedan motiv zbog kojeg bi neko njemu zapalio automobil.

„Nikome se nisam zamerio, privatnik sam godinama unazad. Ne radim ni u jednoj javnoj ustanovi, ni u kosovskom ni u srpskom sistemu. Pa evo čak i tablice su mi kragujevačke“, objasnio je.

On tvrdi da nije pozvao vatrogasce, niti čuo saniranje požara.

Iz Vatrogasne jedinice u Mitrovici su mu potvrdili da se slučaj dogodio oko jedan sat posle ponoći, odnosno da su oni tada radili na gašenju požara.

Portal KoSSev je pokušao da stupi u kontakt sa Vatrogasnom jedinicom, ali do objavljivanja ove vesti oni nisu odgovorili na pozive.

N. M. je jutros slučaj prijavio Kosovskoj policiji. U policiji su mu rekli da će tokom dana pokušati da izađu na teren, radi izvršenja uviđaja.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.