21:56, 20.06.2022 Izvor: Nova, N1, Danas

Željko Mitrović: Oliver Ivanović mi je bio drug, pogledaću ko je platio spot protiv njegaVest je ažurirana

Vlasnik TV Pinka, Željko Mitrović, rekao je tokom televizijskog duela sa Savom Manojlovićem iz organizacije "Kreni-Promeni" da će "proveriti" ko je iznajmio termin za spot o Oliveru Ivanoviću, a koji je prikazan na njegovoj televiziji. 

zeljko-mitrovic-oliver-ivanovic-mi-je-bio-drug-pogledacu-ko-je-platio-spot-protiv-njega

Foto: Beta photo/Branislav Božić

Nakon što su pročitani citati iz spota koji je prikazan na TV "Pink", Mitrović je rekao da „može da pogleda ko je platio za spot“ i dodao kako mu navodno niko nije postavio to pitanje, prenela je Nova.rs.

„Da li gledate američke kampanje, negativne kampanje nisu zakonom zabranjene… Mogu da pogledam, niko mi nije postavio to pitanje… Proveriću“, odgovorio je vlasnik Pinka na na pitanje o spotu i tome ko je platio za isti.

On je dodao da je Oliver Ivanović bio njegov drug i prijatelj i da to nema veze sa marketinškim blokovima u kojima neko iznajmi termin.

Na komentar Manojlovića da spot nije prikazan u reklamnom terminu, već u informativnoj emisiji, Mitrović je odgovorio da oni u okviru informativnog programa imaju reklamni blok.

"To nije bilo naznačeno kao reklama", rekao je Manojlović. "Možda je greška ako nije bilo naznačeno", dodao je Mitrović.

Prelević: Tim spotom Mitrović je platio nacionalnu frekvenciju

“Znao sam dobro Olivera Ivanovića i nikad mu Željko Mitrović nije bio prijatelj”, kazao je za Danas advokat Božo Prelević, komentarišući večerašnju izjavu Željka Mitrovića da mu je Oliver bio drug i prijatelj i da to nema veze sa marketing blokovima u kojima neko iznajmi termin.

“Ne mora Mitrović da gleda ko je platio taj spot. Niko nije platio novcem spot, niti postoji stvarna faktura. Tim spotom, a i nekim drugim objavama, Mitrović je platio nacionalnu frekvencu. On je zagađenjem javnog prostora otplatio davanje frekvence na kojoj je načinio masovno ubistvo razuma građana za prljave pare iz prljavih i krvavih ruku”, kazao je Prelević.

Duel je održan u emisiji "Pravi ugao" Ljubice Gojgić.

N1
Tagovi: Oliver Ivanović

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije