08:41, 27.01.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Zoran Bojović obilazi danas opštinu IstokPomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zoran Bojović, obići će danas opštinu Istok.

zoran-bojovic-obilazi-danas-opstinu-istok

Foto: Kancelarija za KIM

Planirano je da Bojović zajedno sa predsednikom Privremenog organa Opštine Istok, načelnicom Pećkog okruga i rukovodstvom Opštine poseti tri socijalno ugrožene porodice sa teritorije ove opštine: porodicu Slaviše Komatović iz sela Žač, Dalibora Sedlarevića iz sela Dragoljevac i Radoja Romanovića iz sela Tupeč, navodi se u saopštenju Kancelarije za KIM dostavljenom Kontakt Plus radiju.

 “Nakon posete ugroženim porodicama, planiran je obilazak porodice Tomislava Dabetića u selu Šaljinovce, koja je prema Programu za razvoj poljoprivrede Vlade Republike Srbije – Kancelarije za Kosovo i Metohiju dobila podsticaj u vidu poljoprivredne mehanizacije”, navedeno je u saopštenju.

U 16.00 časova Bojović će u zgradi Opštinske uprave u Osojanu održati sastanak sa rukovodećim političkim strukturama u obrazovnom, privrednom i zdravstvenom sistemu, direktorima javnih preduzeća, Doma zdravlja, škola, vrtića – svih relevantnih institucija koje se finansiraju od strane Vlade Republike Srbije, kao i sa privrednicima opštine Istok. 

Sastanku će prisustvovati direktor O.Š. “Radoš Tošić“- Osojane, direktor O.Š. “Jedinstvo“ sa sedištem u Crkolezu, direktor Doma zdravlja “Istok“, direktor Doma kulture “Sveti Sava“, sekretar Crvenog krsta, rukovodilac odeljenja Nacionalne službe za zapošljavanje sa sedištem u Osojanu.

U 17.00 sati planiran je sastanak sa predstavnicima Privremenog organa o realizaciji projekata Opštine Istok koji su odobreni posebnim zaključcima Vlade.
 


Tagovi: Kancelarija za KiMIstok

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije