Zvaničnici čestitali Novu 2023. godinu

Zvaničnici i u Beogradu i Prištini, kako predstavnici centralne, tako i lokalne vlasti, čestitali su Novu 2023. godinu. 
Image

Vučić: Da volimo našu Srbiju i da se za nju borimo, nema predaje

„Želim vam dobro zdravlje, da ekonomski napredujemo još brže, da plate i penzije još brže rastu, da sačuvamo mir, da gradimo zemlju, da radimo, da verujemo u sebe, da volimo našu Srbiju i da se za nju borimo. Nema predaje. Srećna Nova godina!“, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Brnabić: Porodica i prijatelji najveće bogatstvo 

„Svim građanima Republike Srbije čestitam Novu godinu sa željom da, pre svega, donese dobro zdravlje, uspeh i sreću. Želim da nam Nova godina donese više stabilnosti kako bismo sa novom energijom nastavili da radimo, da stvaramo novu i drugačiju Srbiju i bolju budućnost za sve građane našeg regiona. Nadam se da će nas duh praznika podsetiti da su upravo porodica i prijatelji najveće bogatstvo i da će nam dati dobru energiju za lična i profesionalna dostignuća u Novoj godini“ – poruka je predsednice Vlade Srbije, Ane Brnabić. 

Osmani: Uspešna godina, zdravlje i sloga 

„Poštovani građani, uoči Nove godine, vama, vašim porodicama i vašim najmilijima želim uspešnu godinu punu zdravlja i sloge. Srećna 2023!“ – navela je kosovska predsednica Vjosa Osmani. Ona se građanim obratila video porukom, samo na albanskom jeziku.

Ona je, podsetimo, zajedno sa kosovskim ministrom unutrašnjih poslova Dželjaljom Svećljom u susret Novoj godini posetila sever Kosova, te odlikovala policijske jedinice i oficire. 

Kurti čestitao takođe

„Srećna Nova 2023. godina svima vama, dragi građani, porodice, prijatelji i kolege!“ – naveo je kosovski premijer Aljbin Kurti.

Spirić: Da 2023. bude godina mira 

Predsednik Privremenog organa opstine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić uputio je čestitku, poželevši da 2023. donese bolje i vedrije dane: 

“Poželeo bih svim sugrađanima da i u nastupajućoj godini budu mudri i istrajni i neka godina pred nama bude godina mira i stabilnosti. I u ovom teškim vremenima, narod na Kosovu i Metohiji nedvosmisleno i čvrsto veruje svojoj državi Srbiji koja nam nesumnjivo omogućava ostanak i opstanak na ovom prostoru! Tako je bilo i biće i ubuduće. Želim vam puno zdravlja, sreće i ličnog napretka!“.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.