Fotografisanje sa Deda Mrazom i Maršalom u subotu u Kosovskoj Mitrovici

Uoči novogodišnjih praznika, tim animatora „Vesela družina“ i ove godine sprema iznenađenje za najmlađe stanovnike Kosovske Mitrovice.
Image
Foto: „Vesela družina“

U pitanju je fotografisanje sa Deda Mrazom i Maršalom, koje će se održati 30. decembra od 17.00 do 19.00 časova na šetalištu u centru grada.

Tim animatora obećava veselu atmosferu, pevanje novogodišnjih pesmica i, naravno, priliku da se napravi fotografija za pamćenje sa njihovim omiljenim likovima. Sve to u cilju da „mališanima ulepšaju predstojeće praznike, skrenu pažnju sa aktuelne situacije, kako bi i oni živeli kao sva druga deca ovog sveta“.

„Dragi roditelji, ponesite vaše telefone, povedite decu i dođite na fotografisanje sa Deda Mrazom i Maršalom. Čekamo vas na šetalištu u udobnoj i dekorativnoj fotelji. Možete poneti svoj poklon, koji će Deda Mraz uručiti vašoj deci, a sve to uz fotografiju za pamćenje“, navode organizatori.

Inače, „Vesela družina“ redovno dostavlja paketiće na kućnu adresu i svi termini su već popunjeni. Ovu priliku koriste kako bi izašli u susret ostalim mališanima na čija vrata, ove godine, neće stići da pokucaju.

Fotografisanje je besplatno, ali će biti izložena kutija na kojoj će pisati „Deda Mrazu i Maršalu za sladoled“.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.