Mitrovička mladost sutra na platou Tehničke škole – fudbal, muzika i zajedništvo

U nastojanju da podstaknu zajedništvo i razigranost među najmlađima, OFK Dif iz Kosovske Mitrovice organizuje manifestaciju pod nazivom "Mitrovička mladost – Difovijada".
Image
Foto: Kontakt Plus

Usled višemesečnih političkih i bezbednosnih izazova na severu Kosova, ova inicijativa ima za cilj da animira i okupi najmlađe, ali i sugrađane, s ciljem da im pruži priliku za druženje i zabavu.

„U poslednja tri, četiri meseca, svi živimo drugačije, nekako smo potonuli… Naš cilj je da se skupimo i družimo“, kaže za Kontakt Plus trener OFK Dif Nemanja Bulatović.

Na platou Srednje tehničke škole „Mihailo Petrović Alas“, sutra će se od 18.00 do 20.00 časova okupiti svih 250 članova ovog mitrovičkog kluba, koji će odigrati prijateljske utakmice.

Na raspolaganju će imati čak osam terena, prilagođenih fudbalskoj igri, kako bi svi mogli da se priključe ovom svojevrsnom događaju.

Osim fudbala, posetioci će moći da uživaju i u muzici koju će prirediti di-džej.

A kada padne noć, reflektori će obasjati terene, kako bi se događaj odigrao nesmetano, najavljuju organizatori.*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.