Od sutra prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice

Prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika opštine Severna Mitrovica počeće sutra.
Image
Foto: Kontakt Plus

„U ime inicijativne grupe za smenu gradonačelnika opštine Severna Mitrovica obaveštavam građane da smo konačno dobili sva potrebna dokumenta i da sutra započinjemo sa prikupljanjem potpisa za opoziv gradonačelnika“, saopštila je za Kontakt Plus jedan od pokretača inicijative za smenu gradonačelnika u Severnoj Mitrovici, Sanja Lazarević Krtinić.

Potpisi će se prikupljati u hali sportova u severnom delu Mitrovice, od 9.00 časova.

„Pozivam sve građane da sutra dođu i podrže inicijativu za smenu ovog gradonačelnika koji nema legitimitet da vodi našu opštinu, i koji je za svo ovo vreme donosio odluke protivne interesu našeg naroda i svih građana ovog grada. Očekujem veliki odziv građana jer verujem da niko ne podržava da se na ovakav način vodi naš grad i izazivaju tenzije“, poručila je Lazarević Krtinić.

Odbornici Skupštine opštine Severna Mitrovica odobrili su juče zahtev grupe građana za korišćenje sportske hale radi prikupljanja potpisa za smenu gradonačelnika.

Rok za prikupljanje potpisa ističe 22. januara, a ukoliko Inicijativna grupa ne uspe da ih prikupi do tog datuma, imaju pravo da zatraže dodatnih 15 dana od kosovskog Ministarstva administracije lokalne samouprave.

Odobren zahtev: U Sportskoj hali prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice

Odbornici sutra o objektu za prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice

Krasnići: Još dve nedelje rok za prikupljanje potpisa za razrešenje gradonačelnika u tri opštine na severu


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.