Policija zabeležila više slučajeva na severu Kosova

Kosovska policija zabeležila je više slučajeva na severu Kosova, među kojima su i dve saobraćajne nezgode sa povredama.
Image
Foto: Kontakt Plus

Prva nezgoda dogodila se juče u prepodnevnim satima u Zubinom Potoku, kada je osumnjičeni muškarac iz nehata udario u drugi automobil.

Obojica vozača su zadobila lakše telesne povrede, dok je na automobilima pričinjena materijalna šteta. Povređenima je pružena lekarska pomoć, a slučaj je pod istragom.

Sat vremena kasnije, u Leposaviću je takođe zabeležena saobraćajna nezgoda.

Osumnjičeni muškarac, ne držeći distancu, udario je u automobil, pri čemu je povređena jedna žena. Ona je nakon medicinskog zbrinjavanja puštena.

Podmetanje požara, zastrašivanje, oštećenje zvaničnih pečata, posedovanje narkotika, pokušaj krađe, slučajevi su koji su se takođe ovog jutra našli u policijskom izveštaju.

Podmetanje požara dogodilo se u Zubinom Potoku.

Podnosilac žalbe sa Kosova prijavio je policiji da su mu u noći između nedelje i ponedeljka nepoznate osobe zapalile kamion, koji je bio parkiran u blizini njegove kuće. Osim da se slučaj istražuje, nikakvi drugi detalji nisu saopšteni.

Slučajevi zastrašivanja i oštećenja zvaničnih oznaka zabeleženi su u severnom delu Mitrovice.

Žena sa Kosova prijavila je da joj je osumnjičeni muškarac, takođe sa Kosova, nakon svađe, uputio pretnje preko telefona. Nema izveštaja o hapšenjima. Slučaj, zabeležen 12. maja u ulici Kralja Petra I, je pod istragom.

Sa druge strane, juče su dvojica osumnjičenih muškaraca sprovedena u policijsku stanicu nakon što su skinuli traku za zaustavljanje koju su inspektori postavili. Nakon obavljenog razgovora, odlukom tužioca, osumnjičeni su pušteni u redovnom postupku. Osim da je slučaj okarakterisan kao „uklanjanje ili oštećenje zvaničnih pečata ili oznaka“, nikakvi drugi detalji nisu saopšteni.

Slučaj posedovanja narkotika registrovan je juče u opštini Zvečan, u ranim jutarnjim satima.

Policijska jedinica zaustavila je u Grabovcu vozilo kojim je upravljao muškarac sa Kosova i prilikom pretresa pronašla određenu količinu opojne supstance. Vozač je ujedno bio pod dejstvom alkohola i kažnjen je zbog saobraćajnog prekršaja. Policiji je naloženo da se osumnjičeni sasluša nakon otrežnjenja.

Pokušaj teške krađe dogodio se u selu Zaselje u Leposaviću, gde su nepoznate osobe provalile u kuću podnosioca žalbe, ali nisu uspele ništa da ukradu.
I ovaj slučaj se istražuje.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.