Takmičari OKK Kosovska Mitrovica uspešni na međunarodnim turnirima

Članovi OKK "Kosovska Mitrovica" ostvarili su uspeh proteklog vikenda na dva prestižna takmičenja održana u Aranđelovcu i Beogradu gde su osvojili pet medalja.
Image
Foto: OKK Kosovska Mitrovica

Na Međunarodnom karate turniru „Aranđelovac open“, održanom u subotu, takmičari OKK Kosovska Mitrovica osvojili su jednu zlatnu i dve bronzane medalje.

U konkurenciji od 976 takmičara iz 78 klubova, iz Bugarske, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Grčke, Slovačke, zlatnu medalju osvojio je Stefan Timotijević u konkurenciji juniora, u pojedinačnim borbama do 68 kg.

Bronzanu medalju osvojili su Nikola Gendić u kategoriji kadeta, u borbama do 63 kg, kao i kadetska ekipa u sastavu Aleksa Miletić, Nikola Gendić i Uroš Timotijević.

Pored toga, juče su takmičari ovog kluba nastupili su na karate turniru „Mawashi kup“, održanom na Novom Beogradu, gde su osvojili dve medalje.

Srebrnu medalju osvojio je Stefan Timotijević u konkurenciji juniora, u borbama do 68 kg, a bronzanu medalju Rastko Nedeljković u konkurenciji pionira do 45 kg.

Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 400 takmičara iz 49 klubova iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Grčke, Hrvatske i Makedonije.

Iz mitrovičkog kluba uputili su zahvalnost organizatorima Međunarodnog karate turnira „Aranđelovac open“ koji su, kako ističu, sve takmičare sa Kosova i Metohije oslobodili plaćanja učesničke kotizacije.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.