Zvuci krize i hrabrosti: Novi singl benda „Fabrika za ljubav“

Mitrovički bend „Fabrika za ljubav“ donosi nam novi singl „Nema para“, sa dvema pesmama.

Pesma „Nema para“ ističe se jedinstvenim muzičkim izrazom i tekstom koji artikuliše osećaj nesigurnosti i straha u današnjem vremenu, ali istovremeno poziva na hrabrost i otpornost.

Kroz ovaj tekst, frontmen benda Nenad Milošević, odgovoran za muziku i stihove, vešto prikazuje odraz ekonomske krize i čovekove (ne)snalažljivosti u njoj.

„Proizvodi ‘Fabrike’ su potpuno prirodni i poželjno je konzumiranje više puta dnevno. ‘Fabrika za ljubav“ leči sve vrste bola visokim dozama rokenrola”, poručuje Milošević.

Pored Miloševića (gitara i vokal), tu su Nemanja Mišić (bas gitara), Filip Milovanović (bubanj) i Slađan Gradočević (klavijature), a za prateći vokal zadužena je Jelena Banašević Pešić. Aranžman su zajednički uradili Milošević, Mišić i Milovanović, dok su produkcija i miksovanje povereni Dušanu Popoviću (TILLCO STUDIO).

Najavljuju još jednu kompoziciju „Stalo je vreme“, ostavljajući tako publiku u iščekivanju da otkrije šta je sve u toj pesmi stalo.

Bend „Fabrika za ljubav“ svoju prvu autorsku pesmu „Da ne bude rata“ objavio je pre godinu dana. Tekst, muzika i aranžman su takođe delo Nenada Miloševića.

Inače, kreativni put Nenada Miloševića počeo je mnogo ranije, a prva njegova realizacija vezuje se za objavljivanje knjige poezije za decu pod nazivom „Fabrika za ljubav“ 2021. godine.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.