sport19:15 | 26.03.2023Izvor: Radio Kontakt Plus

Minimaxi liga za prvaka Srbije: Petlići DIF-a osvojili bronzuPetlići mitrovičkog Omladinskog fudbalskog kluba DIF, u kategoriji 2011, osvojili su treće mesto na trodnevnom završnom turniru Minimaxi lige u Kragujevcu za prvaka Srbije - potvrđeno je iz ovog kluba. 

bronza-za-petlice-ofk-dif-na-zavrsnom-prvenstvu-minimaxi-lige-za-prvaka-srbije

Foto: DIF

OFK DIF kao prvak Kosovsko-mitrovačkog okruga stekao je pravo da bude deo samog vrha srpskog fudbala. U završnicu su se plasirale najbolje 24 ekipe iz svojih okruga, a odigrano je preko 100 utakmica i postignuto oko 400 golova - navode iz DIF-a. 

Difovci su, dodaju - redom pobeđivali svoje protivnike, dok je u polufinalu bolji bio šampion Beograda, ekipa ŠF Čanković 1:0.

U borbi za treće mesto Mitrovčani su bili efikasni, pobedom protiv šampiona Raško-kraljevačkog okruga ekipe FK Kiker sa 4:1.

"Samim tim Kosovska Mitrovica može ponosno reći da ima 3 mesto u Republici Srbiji" - navode iz ovog kluba, dodajući da su petliči DIF-a ostvarili "najveći uspeh u za Kosovsko-mitrovački fudbal u poslednjih 20 godina". 

Tim su činili - Malinovski Strahinja, Kostić Filip, Arlov Dušan, Dejanović Konstantin, Milić Bogdan, Stevanović Mihajlo, Radoičić Petar, Vlašković Lazar i Čavić Jovan, uz trenera Njegoša Bulatovića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Bulatovic (@ofk_dif_km)
Tagovi: FudbalMitrovica

Povezane vesti