FK Rudar u trci za Prvu ligu Zapadne Srbije

Fudbalski klub Rudar iz Kosovske Mitrovice ostvario je dve pobede u nedavno odigranim zaostalim kolima i time ostao u trci za prvo mesto u Ligi Zapadne Srbije.
Image
Foto: FK Rudar

Fudbaleri FK Rudar, pod vođstvom trenera Idrizovića, pružili su sjajne igre i pobedili Fudbalski klub Takovo u Gornjem Milanovcu rezultatom 2:3, a takođe su ostvarili ubedljivu pobedu i nad ekipom FK Bane iz Raške, rezultatom 4:1, tokom gostovanja u Baljevcu.

Ovi uspesi postavljaju Rudar u trku za prvo mesto, gde će se boriti sa ekipama Takovo i Novi Pazar.

Petlići i pioniri Rudara trenutno se nalaze negde na sredini tabele, gde je prioritet razvoj igrača i priprema za buduće izazove, navode iz FK Rudar.

„Petlići i pioniri Rudara su manje-više na sredini tabele, gde nam i nije cilj rezultat, nego izbaciti što više igrača koji će nastaviti karijere u nekom od velikana u Srbiji i takođe biti uzdanice naših kadeta u Prvoj Ligi, a ne da se ,gase’ pre nego što su i počeli da igraju“, navode iz kluba.

Narednog vikenda, petlići će dočekati Jedinstvo iz Tutina u Baljevcu, dok su pioniri i kadeti slobodni u ovom kolu.

Sva deca iz Mitrovice i okoline, koja žele da se bave sportom i usvoje prave vrednosti, mogu se svakog dana javiti preko društvenih mreža ovog kluba, poručuju.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.