Aleksandar Ivanović: Porodica nije sama u borbi za istinu

Aleksandar Ivanović iz Narodnog pokreta Srbije izjavio je da oseća veliku satisfakciju što ni nakon šest godina od ubistva Olivera Ivanović porodica nije sama u borbi da se sazna istina.
Image
Foto: Nova TV prt. sc.

Najava opozicije da će novi protest biti održan 16, januara na dan ubistva Olivera Ivanovića i da će se, osim zahteva za poništavanjem izbora, tražiti i sudski epilog događaja koji su prethodili ubistvu jednog od političkih vođa Srba na severu Kosova nije iznenađenje, smatra Ivanović.

„Kao deo grupacije „Srbija protiv nasilja teško možete da nađete jasniji simbol nad kojim je vršeno nasilje nego što je slučaj Olivera Ivanovića. Kada pogledate njegov život, pretili su mu, palili, bacali bombe na njegove prostorije, upadali mu u stan, držali ga u pritvoru protivpravno skoro tri godine, kako bi ga sklonili iz političkog života. Na kraju se to okončalo njegovim ubistvom“, podseća.

Sa druge strane, kazao je u jutarnjem programu TV Nova, kao član porodice (Oliver Ivanović je bio njegov stric), kaže, oseća veliku satisfakciju što ni nakon šest godina od njegove smrti porodica Ivanović nije sama u borbi da se sazna istina.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.