Koncert Nevernih beba sutra u Gračanici

U okviru Vidovdanskih svečanosti sutra, 20. juna, na platou ispred Doma kulture ,,Gračanica“ biće održan koncert grupe Neverne bebe.
Image
Foto: Dom kulture "Gračanica"

Neverne bebe su bend karakterističan po ideji od koje nisu hteli da odstupe ni u najtežim godinama želeći da sviraju jedino ono što osećaju, bez kompromisa.

Njegovi članovi su se izborili za čvrstu poziciju na srpskoj pop-rok sceni i deklarisali kao skup izuzetnih muzičara koji najbolje od sebe daju na koncertima.

Neverne bebe su prošle godine obeležile 30 godina rada i postojanja, tako da će ovo biti prilika da bend zajedno sa publikom u Gračanici, koja je je poslednji put u njihovoj muzici uživala davne 2014. godine, proslavi veliki jubilej.

“Svaki koncert je za nas poseban, ali neki ipak imaju i dodatni emotivni naboj. Poslednji put smo se videli pre deset godina. Pauza je velika, ali je ono što nas vezuje konstanta i zbog toga smo posebno uzbuđeni. Emocija je noseća snaga naše muzike. Gračanička publika je to uvek umela da prepozna i nagradi. Izvešćemo sve naše najveće hitove koje publika očekuje (Kuća za spas, Veliki je Bog, Tu kraj nas, Tužna pesma, Pogledaj u sunce…), ali i neke numere premijerno, namenski spremljene za ovu priliku“, ističe menadžerka Nevernih beba Marijana Rajić.

Početak koncerta je u 21.00 čas.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.