Pronađeno beživotno telo Srbina iz Kamenice

Prosvetni radnik iz Kosovske Kamenice Ivica Jovanović (54), koji je nestao, pronađen je mrtav, potvrđeno je iz policije u Gnjilanu i kameničke lokalne administracije.
Image
Foto: Wikimedia

Jovanoviću se trag gubio od juče, kada je oko 14 časova krenuo da se podšiša, prenela je RTS-u predsednica Privremenog organa opštine Kosovska Kamenica, Tanja Aksić.

“Na pozive porodice nije se odazivao. Njegov nestanak je potom prijavljen policiji, a pronađen je danas u selu Donje Močare, par kilometara udaljenog od Kamenice. Najpre je pronađen njegov automobil, a potom, nekoliko stotina metara dalje i njegovo beživotno telo”, navela je Antićeva.

Prenela je da je prema uvidu snimaka sa bezbednosnih kamera, Jovanović viđen kako juče oko 15 časova prolazi kroz susedno selo Berivojce.

Portparol policije u regionu Gnjilana Ismet Hašani potvrdio je da je pronađeno telo Ivice Jovanovića, da su ekipe poilicije i tužilaštva na terenu i da u ovom trenutku ne može ništa detaljnije da kaže kako je došlo do smrti.

Ivica Jovanović je bio profesor srednje Medicinske škole u Ropotovu kod Kosovske Kamenice. Ima suprugu i dvoje dece. Žive u centru Kosovske Kamenice.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.