„Srpska solidarnost“: Akcija prikupljanja školskog pribora za đake na KiM ispred Hrama Svetog Save u Beogradu

„Srpska solidarnost“ i ove godine u akciji „Sveske solidarnosti“
Image
Foto: Facebook/Srpska solidarnost

Humanitarna organizacija „Srpska solidarnost“ i ove godine organizuje akciju „Sveske solidarnosti“ u cilju prikupljanja svezaka i školskog pribora za đake iz srpskih sredina na Kosovu i Metohiji. Akcija će biti sprovedena sutra i u nedelju, 15. i 16. juna, od 09.00 do 15.00 časova, ispred Hrama Svetog Save u Beogradu.

Osim školskih svezaka, građani mogu doneti rančeve i đačke torbe, pernice, olovke, lenjire, bojice, gumice i sve ostalo što je neophodno za školu, pod uslovom da su novi i nekorišćeni.

„Posetite naš štand i u skladu sa mogućnostima donirajte školske sveske“, poručuju iz HO „Srpska solidarnost“.

Zainteresovani akciju mogu podržati i novčanim prilogom u donatorsku kutiju koja će biti izložena, ili uplatom novčanih sredstva u skladu sa mogućnostima na žiro račun: 340-11013053-38. Donacije se mogu izvršiti i putem PayPal-a na srpskasolidarnost@gmail.com.

Instrukcije za uplate na devizni račun:

Currency tag (EUR,$,CHF, CAD)
• SWIFT CODE: GIBARS22
• IBAN: RS35340000001101305338
• NAME: Srpska solidarnost
• ADDRESS: Beograd, Skerliceva 12

Podršku možete pružiti i slanjem SMS-a na humanitarni broj 1389. Za pravna lica postoji mogućnost sklapanja ugovora o donaciji.

Akcija se sprovodi osmu godinu zaredom, s ciljem da pomogne đacima iz srpskih sredina na Kosovu i Metohiji da sa potrebnim školskim priborom započnu novu školsku godinu.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.