Takmičenje za najlepše dvorište opštine Gračanica

Turistička organizacija Gračanica (TOG) u saradnji sa „JKP Ekologija“ raspisala je konkurs za takmičenje “Najlepše dvorište opštine Gračanica“.
Image
Foto: Turistička organizacija Gračanica

Svi zainteresovani na konkurs mogu se prijaviti putem Fejsbuk ili Instagram stranice TOG-a, mejl adrese: konkurs.tog@gmail.com ili direktno u prostorijama TOG-a radnim danima od 10 do 14 časova.

Potrebno je da svi zainteresovani građani dostave fotografije svojih dvorišta ili balkona, kao i ime i prezime, adresu, mesto i kontakt telefon.

„Organizatori će nakon završetka roka prijave, kontaktirati prijavljene i najaviti dolazak i fotografisanje dvorišta i balkona, nakon čega će zajednička komisija TOG-a, JKP „Ekologija“ i predstavnik opštine Gračanica, u saradnji sa inženjerom hortikulture, odlučiti konačnog pobednika“, navode iz ove organizacije.

Vlasnici najlepšeg dvorišta ili balkona, po proceni komisije, će biti nagrađeni opremom za hortikulturu ili sadnicama za potrebe održavanja i ulepšavanje dvorišta u iznosu od 100 evra za prvo mesto, 80 evra za drugo mesto i 70 evra za treće mesto.

Konkurs za najlepše dvorište opštine Gračanica je otvoren do 10. avgusta a, kako navode organizatori, cilj ove aktivnosti je podizanje svesti lokalnog stanovništva o značaju održavanja životne sredine.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.