Humanitarni bazar za našu Angelinu!

Subota i prolećne temperature trebalo bi da vas nateraju da vreme provedete van svojih kuća i stanova.
Image
Foto: Kontakt plus

Ako vam to nije dovoljno dobar razlog, evo još jednog – od 13 časova na mitrovičkom šetalištu održava se humanitarni bazar za petogodišnju Angelinu Jevtić iz Sočanice. Angelini je hitno potreban novac za operaciju noge koja je planirana početkom aprila u Beogradu, kada će tamo gostovati tim lekara, potom za rehabilitaciju, ali i za operaciju oka koja bi trebalo da usledi nakon operacije noge.

„Dragi naši sugrađani, pozivamo vas da od 13 časova, na šetalištu, dođete i podržite našu malu Angelinu, kojoj je potrebna podrška za operaciju noge, a kasnije operaciju oka. Tako da svi oni koji su slobodni, neka dođu, neka nam se pridruže, ukoliko budu želeli da kupe neki od proizvoda, a tu je i kutija koja je izložena za Angelinu. Tako da, čekamo vas da se družimo“ – kazala je za Kontakt Plus jedna od organizatorki bazara, Kristina Dančetović.

Inicijalna ideja za organizovanje bazara potekla je upravo od Kristine i njene prijateljice Dušice. Nakon što su podelile objavu na Instagramu, pozivu su se odazvali mnogi.

„Odziv je bio neverovatan, videće to i naši sugrađani – da proizvoda ima toliko da ne mogu čak da budu svi izloženi, tako da se javno zahvaljujem svima koji su donirali svoje proizvode kako iz Zubinog Potoka, Leška, Leposavića, Kosovske Mitrovice“ – kazala je Dančetović, dodajući da je bilo i zainteresovanih iz centralne Srbije koji su hteli da pošalju svoje proizvode, ali da to nisu mogli da učine zbog nefunkcionisanja pošte.

Angelini je za operacije i rehabilitaciju potrebno više hiljada evra.

Bazar traje do 17 časova, pa iskoristite ovu priliku da vam subota bude i dan humanosti, empatije i podrške za druge.


Oni koji žele da pruže podršku maloj Angelini, a nisu u mogućnosti da se priključe humanitarnom bazaru, mogu uplatiti novčana sredstva na račun njenog oca, Zorana Jevtića.

Detalji računa:

Banka: Poštanska štedionica
Ime: Zoran Jevtić
Broj računa: 
200-130992200-07


Pročitajte još:

Humanitarni bazar za malu Angelinu Jevtić u subotu u Kosovskoj Mitrovici


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.