Baletska predstava-mjuzikl ,,Lepotica i zver“ sutra u Gračanici

Novogodišnja baletska predstava-mjuzikl ,,Lepotica i zver“, Škole baleta ,,Gračanica“, biće održana sutra u tamošnjem Domu kulture.
Image
Foto: Dom kulture "Gračanica"

Mlade i talentovane balerine će, uz pomoć studenata Fakulteta umetnosti Univerziteta u Prištini i glumaca Amaterskog pozorišta ,,Janićije Popović“ pri Domu kulture „Gračanica“, uvežbanim koracima i lepršavim pokretima dočarati uspone i padove začaranog princa na putu do istinske ljubavi.

„Izuzetno sam počastvovana datom prilikom da radim sa decom Kosova i Metohije. Radili smo naporno prethodna dva meseca, sa namerom da za kraj godine naše polaznice zablistaju na sceni pred ovdašnjom publikom. Pohvalila bih balerine, koje su pokazale izuzetnu posvećenost, ozbiljnost i želju da svaki korak izvedu do savršenstva. Ovom predstavom završavamo ovu godinu i najavljujemo da ćemo u narednoj godini raditi na mnogim predstavama, koncertima i učestvovati na takmičenjima“, rekla je Nevena Ćosić, pedagog Baletske škole Gračanica.

Predstava će početi u 18.00 časova.

Pokrovitelji Škole baleta „Gračanica“ su Ministarstvo kulture Vlade Republike Srbije i Kancelarija za Kosovo i Metohiju.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.