Gradonačelnik Zubinog Potoka: Malo zainteresovanih za potpisivanje peticije

Gradonačelnik Zubinog Potoka Izmir Zećiri oglasio se večeras povodom peticije koja je pokrenuta u ovoj opštini a kojom se traži njegovo razrešenje.
Image
Foto: Kallxo.com

Zećiri je rekao da je skeptičan kada su u pitanju rezultati ove peticije jer, kako je objasnio, postoji mali broj građana zainteresovanih da peticiju potpiše.

“Danas je proces potpisivanja peticije počeo i u Zubinom Potoku. Za sada je mali broj građana koji su zainteresovani da potpišu ovu peticiju i naravno taj proces će se nastaviti do 22. januara i završava se prva faza od 20 odsto”, rekao je on, javlja Kallxo.

Bio sam i jesam skeptičan kada je u pitanju rezultat ovog procesa jer, koliko imam sastanke i informacije, čak ni većina Srba se ne slaže da predsednik treba da bude razrešen, rekao je Zećiri.

On je dodao da su oni koji potpisuju ovu peticiju pod uticajem Srpske liste.

„Građani su uvek bili žrtvovani, građanima se nije obraćala pažnja, zloupotrebljavani su uz neku vrstu žrtvovanja za interese grupa, sada se to zna“, rekao je Zećiri.

Zećiri je naveo da velika većina Srba ima veliko poverenje u njega, dodajući da je izdvojo subvencije od 70-80 evra za oko 700 građana.

„Ova sadašnja struktura više brine o građanima od prethodnika. Subvencionisali smo kategorije nezaposlenih, bolesnih. Konkurencija je bila velika…”, rekao je Zećiri.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.